Modele per prerje flokesh te shkurtra

Prerje e rregullt, flokë të shëndetshëm dhe modèle minimaliste. 8) Prerje e shkurter ne forme kaskoje, prerje e çrregullt, e CILA karakterizohet nga dallge dhe Kontraste ngjyre kumbulle. Me zgjedhjen e Duhur të Swifts, Ju Mund të krijoni coiffures që e bëjnë një Grua të duket më e re pas 50 vjetësh. Prerje, KY është një Element i mahnitshëm imazhi i femrës, e CILA Mund të ndryshojë rrënjësisht gjendjen, ndjesinë dhe pamjen e gimshme. 6) Prerje e shkurter nga MBAS, baluke Deri Tek Syte, te vendusura Poshte, dhe nje ngjyre te ngrohte, me reflekse Kafe te Embla, çokollate, kakao, dhe geshtenje te te ngrohte. ujëvarë Prerje përfshin një shkurtim të konsiderueshme të flokëve në tempuj, dhe pastaj fillesat zgjatet gradualisht, Deri sa të arrijnë pjesën e prapme të kokës ku flokët është pothuajse MOS e prekni. Kjo prerje e flokëve u shfaq si një Opsion për të Errësira shkallët e njohura. Kaskadë e shkurtër shumë i përshtatshëm për krehje flokësh dhe Styling, dhe Gjithashtu të përshtatshme për të Plot femra, Duke mbuluar DISA nga mangësitë e fytyrës. 9) Prerje e shkurter ne pjesen e mbasme dhe nga para vetem ne anen e majte. Pjesa e djathte lihet goxha e gjate ne krahasim me Reston e flokut.

Eshte nje prerje Mjaft e veçante persa i perket Stilit, dhe VIHet me shume ne dukje me nje ngjyre te affine geshtenje. Shumë gra preferojnë këtë mundësi. DISA Zonja NUK Duan të ndryshojnë flokët e gjatë që ATA veshur për 15-20 vjet në një pixy ose fasule të shkurtër. Të tjerët përen të fshehin tërësinë e tepërt, shpeshherë “Duke u ngritur” grave pas 40-50 vjetësh me ndihmën e mënyrave voluminoze. Préc e suksesshme e flokëve të mesme duket femërore dhe elegante. Për gratë e moshës Balzac, Ju Mund të zgjidhni një prerje flokësh që është dritë dhe duket proporcionale. MODELE të Tilla janě lakonike dhe kanë funksionalitet të lartë. Prerjet e stileve të grave në kombinim me ngjyrën krijuese përputhen plotësisht me Vajzat e Reja. Coupes de cheveux krijues sugjerojnë ekzekutimin e një coiffure JO të zakonshme, përdorimin e fijeve gjatesite e ndryshme, asimetri të ndryshme.

Ngjyra e flokëve në këtë prerje flokësh duhet të jetë në Harmoni me stilin e përgjithshëm, të jetë i ndritshëm, i guximshëm dhe i ngopur. 7) Prerje e shkurter ultra-femerore, e CILA Mund te quhet Edhe glamour PASI karakterizohet nga dallge te lehta ne pjesen e ballit. Prerjet moderne për gratë e 50 vjetëve të një fotografi që Mund të shihen në Internet ose në katalogun e një sallon bukurie, janě paraqitur në variantet më të ndryshme.